Blog

 • 1. travnja 2021.

  Koliko je važan dizajn interijera u turizmu i koji su trendovi u 2021.

  Čovjek prirodno teži onome što je oku ugodno. Iako je teško definirati što se shvaća lijepim jer svi znamo onu staru da je ljepota u oku promatrača, ipak, u današnje vrijeme možemo reći da je većini lijepo ono što je popularno.

  Otvori
 • 1. travnja 2021.

  5 trendova u turizmu u 2021.

  Iako su svima puna usta koronavirusa, pandemije, pada broja noćenja, turisti i dalje nisu odustali od putovanja. Međutim, neminovno je da će se format i način putovanja u 2021., a vjerojatno i godinama kasnije, promijeniti. Zbog toga je važno pratiti trendove i osigurati da ste ne samo u toku, nego da ste par koraka naprijed.

  Otvori
 • 31. ožujka 2021.

  Pripremate se za novu turističku sezonu? Uz naše savjete spremno dočekajte svoje goste i ostvarite još bolje rezultate

  Iako pandemija novog koronavirusa nije gotova, mnogi čekaju predstojeću sezonu s puno više optimizma nego što je to bio slučaj 2020.

  Otvori
 • 24. ožujka 2021.

  5 stvari na koje trebate obratiti pažnju kod rezervacije smještaja

  Ne čekajte posljednji trenutak za rezervaciju smještaja – puno lokacija nudi posebne popuste za early booking. Provjerite cijene apartmana unaprijed i uštedite na cijenama smještaja – to vam ostavlja više prostora za uživanje u dodatnim aktivnostima kao što su sport, wellness i izleti, a za razliku u cijeni možete se sigurno počastiti i kojom bogatom večerom.

  Otvori