Jedrenje – Najam i škola

Iskoristite sve čari odmora na obali te uživajte u plavetnilu mora. Odmorite od vreve grada i pronađite udaljene plaže koje će biti samo vaše.

Detaljnije o ponudi

Samo za Vas kreirali smo najnoviju ponudu kako bismo Vam mogli osigurati vrhunski odmor. Uz najam jedrilica i školu jedrenja možete upoznati Kvarner iz potpuno nove prespektive. Imate li dozvolu za plovidbu možete unajmiti jedrilicu te pobliže upoznati Kvarnerski zaljev, pronaći izoliranu plažu samo za sebe, ili se usidriti na pučini te zaroniti u morsko plavetnilo udaljeni od gužva na plaži. Nemate li dozvolu ne morate se brinuti. Nudimo opcije unajmljivanja jedrilice sa skiperom koji će ploviti za Vas kako biste se bez ijedne brige otisnuli od obale i uz pratnju stručne osobe ostavili sve misli na kopnu i opustili se među valovima.

Najam plovila

Oduvijek ste imali želju upravljati plovilom, znati sve o brodovima, pomorskoj navigaciji i suočavanju s raznim uvjetima na moru? Na pravom ste mjestu.

Škola jedrenja

Možete se prijaviti za školu jedrenja te krenuti na jedan od tečajeva u našoj ponudi i za već nekoliko dana samostalno upravljati brodicom.
Za sve daljnje informacije obratite se našem ljubaznom osoblju recepcije.