Mobilnost

Električni bicikl suvremeno je i jeftino rješenje za gradske gužve, kako biste brže i lakše razgledali Rijeku.
Ako ste entuzijastični biciklisti koje obeshrabruju uzbrdice u Rijeci imamo idealno rješenje za Vas. Električni bicikli nude sve čari bicikliranja uz olakšano kretanje brdovitim riječkim terenom uz pomoć električnog motora.

Za jednostavnije, brže i efikasnije razgledavanje grada koji teče nudimo Vam savršeno rješenje za urbanu mobilnost – električni romobil.
Htjeli biste razgledati što više znamenitosti grada, a ne stignete pješice? Željeli biste to obaviti brže, ali ne želite ovisiti o prometu u gradu? Imamo idealno rješenje za vas!
Naši električni romobili nude brzinu kretanja usporedivu s vožnjom automobilom i fleksibilnost u prometu usporedivu s pješačenjem. Ne morate brinuti da ćete zapeti u gužvi, niti se snalaziti u gradskom prijevozu.

Detaljnije o ponudi

S električnim romobilom možete maksimalno iskoristiti vrijeme u svakome danu koji provodite ovdje te brže doći od jedne znamenitosti do druge. Naši električni romobili dostižu brzinu do 25 km/h i mogu preći udaljenost do 40 km! Upravo ono što Vam je potrebno za lagodniji i bezbrižniji odmor.

Uz električni bicikl možete maksimalno iskoristiti vrijeme u svakome danu koji provodite ovdje bez brige da ćete zapeti u prometnoj gužvi. Možete razgledati sve znamenitosti, makar se nalazile na suprotnim dijelovima grada.

Najam električnih bicikli i romobila možete zatražiti na našoj recepciji.