Mobilnost

Najam električnog romobila

Naši električni romobili nude brzinu kretanja usporedivu s vožnjom automobilom i fleksibilnost u prometu usporedivu s pješačenjem. Ne morate brinuti da ćete zapeti u gužvi, niti se snalaziti u gradskom prijevozu.

S električnim romobilom možete maksimalno iskoristiti vrijeme u svakome danu koji provodite ovdje te brže doći od jedne znamenitosti do druge. Naši električni romobili dostižu brzinu do 25 km/h i mogu preći udaljenost do 40 km! Upravo ono što Vam je potrebno za lagodniji i bezbrižniji odmor.

Uz električni bicikl možete maksimalno iskoristiti vrijeme u svakome danu koji provodite ovdje bez brige da ćete zapeti u prometnoj gužvi. Možete razgledati sve znamenitosti, makar se nalazile na suprotnim dijelovima grada.

Električni bicikl suvremeno je i povoljno rješenje za gradske gužve kako biste brže i lakše razgledali Rijeku.
Ako ste entuzijastični biciklisti koje obeshrabruju uzbrdice u Rijeci imamo idealno rješenje za vas. Električni bicikli nude sve čari bicikliranja uz olakšano kretanje brdovitim riječkim terenom uz pomoć električnog motora.

Uz električni bicikl možete maksimalno iskoristiti vrijeme u svakome danu koji provodite ovdje bez brige da ćete zapeti u prometnoj gužvi. Možete razgledati sve znamenitosti, pa i one na suprotnim dijelovima grada.

Imate pitanje za nas?