Covid-19

Maksimalno smo angažirani u osiguravanju visokih standarda čišćenja i održavanja smještajnih jedinica s ciljem suzbijanja širenja bolesti. Niže možete pronaći odgovore na najčešća pitanja.

Upotrebljavamo metode i sredstva čišćenja koja uklanjaju potencijalne izvore zaraze na redovito korištenim površinama. Upotrebljavamo samo neabrazivna i učinkovita sredstva, a za svaki dio objekta koristimo drugi set za čišćenje.   U čišćenje je uključena i dezinfekcija posteljine koju prilikom preuzimanja izdvajamo i zatvaramo u vreće te ju nakon pranja na odgovarajućoj temperaturi vraćamo također u zatvorenim vrećama. Ovim čišćenjem obuhvaćene su sljedeće površine: – kvake na vratima i prozorima; – rukohvati na stepenicama, ulaznim hodnicima i sl.; – strujni prekidači, – rukohvati i vanjske plohe namještaja; – rukohvati i otvarači hladnjaka, perilice za rublje i dr. uređaja; – slavine u kuhinji i kupaonici; – dozeri za sapun; – tipke vodokotlića, wc daske i dr. kupaonski inventar; – termostati; – daljinski upravljači; – tipke TV-a, klima-uređaja, mikrovalnih pećnica i dr. uređaja; – rukohvati i nasloni stolica i ležaljki.
Kao valjani razlog za storno uvjetovan pandemijom Covid-19 uzimamo u obzir službene zabrane putovanja ili obaveznu karantenu pri povratku u polaznu destinaciju. Ako je otkaz u ovim uvjetima opravdan, primjenjuju se uvjeti: – do 14 dana prije datuma dolaska – puni povrat novca – od 13 dana prije datuma dolaska – voucher za rezervirani apartman koji vrijedi sljedećih 18 mjeseci. U slučaju otkazivanja rezervacije bez zatvaranja granica ili obaveze karantene na povratku, za Vašu rezervaciju primjenjivat će se Opći uvjeti poslovanja.

Imate pitanje za nas?