Vaše iskustvo naša je misao vodilja

Booking

Jednostavna rezervacija

Naša misija je svakom gostu omogućiti pouzdan, brz i jednostavan proces rezervacije. Odaberite smještaj i datume boravka te potvrdite rezervaciju. Toliko je jednostavno.
Monitor

Sigurna on-line kupnja

Bezbrižno u svega nekoliko koraka potvrdite svoju rezervaciju i plaćajte on-line putem najsuvremenijeg sustava. Svaka transakcija je sigurna, a vaši podaci zaštićeni od zlouporabe.
Jastuk

Maksimalna udobnost

Svaku smještajnu jedinicu koja se nalazi u Molo Longo ponudi detaljno provjeravamo kako bismo se uvjerili da je u skladu sa strogim kriterijima naše turističke ponude. Molo Longo. Provjerena kvaliteta!
STRUČNJACI U PODRUČJU TURIZMA

Naša priča

Potaknut potencijalom i ubrzanim razvojem Rijeke kao snažnog turističkog odredišta na Sjevernom Jadranu, tim okupljen oko ideje pružanja usluga turističke agencije 2016. godine počinje nuditi klasičnu uslugu posredovanja u turističkom najmu za apartmane i sobe na području Rijeke.

Iznimno visoka potražnja potaknula je brzo širenje i kontinuirano unapređivanje ponude agencije. Predanost i naporan rad tima mladih, ambicioznih ljudi rezultirali su stvaranjem potpuno novog, inovativnog koncepta poslovanja na ovom području. Tako je 2018. godine otvoren prvi integralni hotel u Rijeci, Molo Longo.

Novim ulaganjima i rastom, tvrtka je proširila broj zaposlenika i stvorila tim profesionalaca koji svoje znanje i trud svakodnevno ulažu u stvaranje kvalitetne i prepoznatljive usluge. U vrlo kratkom vremenskom roku, ovaj inovativan način poslovanja prestao je biti nepoznanica – iznajmljivači i gosti počinju uočavati kvalitetu i prednosti grupacije Molo Longo, a prepoznatljivost brenda sve se više širi. Danas Molo Longo posjeduje bazu s više od 200 vrhunskih smještajnih jedinica modernog uređenja, dok je tijekom 2019. godine kroz naš sustav prošlo 18.000 gostiju.

Sve na jednom mjestu

Full service agencija u turizmu

Najam apartmana

Samo najbolje od hrvatske turističke ponude.

Najam vila

Osjetite istinski luksuz.

Prodaja nekretnina

Uz vas smo od prve pretrage do preuzimanja ključeva.

Dizajn interijera

Iznova definiramo lijepo.

Što grupacija Molo Longo može učiniti za vas?