Vaše iskustvo naša je misao vodilja

U grupaciji Molo Longo posvećeni smo održavanju najviših standarda kvalitete turističke ponude diljem Jadrana. Zadovoljstvo naših partnera i dobavljača predstavlja nam jednak prioritet kao i zadovoljstvo krajnjih korisnika naših usluga.

Naša priča

Potaknut potencijalom i ubrzanim razvojem Rijeke kao snažnog turističkog odredišta na Sjevernom Jadranu, tim okupljen oko ideje pružanja usluga turističke agencije 2016. godine počinje nuditi klasičnu uslugu posredovanja u turističkom najmu za apartmane i sobe na području Rijeke.

Iznimno visoka potražnja potaknula je brzo širenje i kontinuirano unapređivanje ponude agencije. Predanost i naporan rad tima mladih, ambicioznih ljudi rezultirali su stvaranjem potpuno novog, inovativnog koncepta poslovanja na ovom području. Tako je 2018. godine otvoren prvi integralni hotel u Rijeci, Molo Longo.

Novim ulaganjima i rastom, tvrtka je proširila broj zaposlenika i stvorila tim profesionalaca koji svoje znanje i trud svakodnevno ulažu u stvaranje kvalitetne i prepoznatljive usluge. U vrlo kratkom vremenskom roku, ovaj inovativan način poslovanja prestao je biti nepoznanica – iznajmljivači i gosti počinju uočavati kvalitetu i prednosti grupacije Molo Longo, a prepoznatljivost branda sve se više širi. Danas Molo Longo posjeduje bazu s više od 200 vrhunskih smještajnih jedinica modernog uređenja, dok je tijekom 2019. godine kroz naš sustav prošlo 18.000 gostiju.

Naše brojke

0
Posjetitelja
0
Smještajnih jedinica
0
Prosječna ocjena osoblja

Visoki standardi kvalitete

Svaku smještajnu jedinicu koja se nalazi u Molo Longo ponudi detaljno provjeravamo kako bismo se uvjerili da je u skladu sa strogim kriterijima naše turističke ponude.

Josip Prskalo

Vlasnik
Sve na jednom mjestu

Full service agencija u turizmu

Vile

Najbolje od najboljeg donose vam Molo Longo vile.

Apartmani

Rezervacija, prijava i odjava te informiranje – sve je na jednom mjestu.

Usluge čišćenja

Prepustite čišćenje stručnjacima.

Aktivnosti

Nova dimenzija organizacije slobodnog vremena.

Najam prijevoznih sredstava

Unajmite automobil ili električni romobil i odmarajte bezbrižno.

Dizajn interijera

Iznova definiramo lijepo.

IZNAJMLJIVAČI NEKRETNINA

Što grupacija Molo Longo može učiniti za vas?