Doček Nove godine na Kvarneru

Datum 5. prosinca 2022.
Podijeli

Provedite jedinstven doček Nove godine na brojnim lokacijama na Kvarneru gdje ćete doživjeti nezaboravne trenutke uz živu glazbu, domaće specijalitete i vrhunsku zabavu. A poželite li dočekati Novu godinu u zatvorenom i toplom prostoru, tu je bogata ponuda koja će vas inspirirati da posjetite Kvarner.

 

Zašto posjetiti Opatiju?

 

Kvarner je i u vrijeme zimskih mjeseci jedna od posjećenijih regija u Hrvatskoj, posebice primorje. Prije svega, tu je Opatija bajna koja sve svoje posjetitelje oduševljava zanimljivom arhitekturom, gostoljubivošću domaćina te dobrom hranom.

Fascinantan Advent uz more u blagdanskom ozračju Opatije jedno je od omiljenih odredišta u Hrvatskoj koje ne smijete propustiti. Raskošno uređene ulice i trgovi te brojni koncerti i scenski nastupi na veličanstvenim lokacijama samo su mali dio očaravajuće adventske i novogodišnje ponude koja vas očekuje u Opatiji.

 

Ako se odlučite Novu godinu dočekati u ovom gradiću koji na svakom koraku odiše poviješću, ne propustite prošetati gradskim ulicama kada na stotine lampica ukrašava grad, čemu se vesele i mali i veliki. Veseli zvuci božićnih pjesama, mirisi kuhanog vina i tople čokolade oduševit će vas na prvu.

 

Rezervirajte novogodišnju večeru u nekom od brojnih restorana i u dobrom društvu uživajte u vrhunskoj zabavi, odličnoj hrani i glazbi uživo do ranih jutarnjih sati.

 

Uživajte na Trsatskoj gradini u društvu najmilijih

 

Tek desetak kilometara od Opatije smještena je Rijeka. Rezervirate li smještaj i doček Nove godine u gradu pod Trsatom, imat ćete priliku uživati u raznim kulturno-zabavnim programima koji se održavaju u sklopu Adventa. Na stotine štandova smještenih u glavnoj pješačkoj zoni oduševit će vas svojom ponudom gastronomskih delicija koje će očarati vaša nepca.

 

Na ovogodišnjem tradicionalnom koncertu na riječkom Korzu, gdje ćete ispratiti staru i dočekati novu godinu, zabavljat će vas bendovi Vatra i Queen Real Tribute Band. Vrhunski izvođači s vama će biti do kasno u noć. Prvi na pozornicu izlazi rock bend Vatra čiji će vas rasplesani ritmovi natjerati da novu godinu započnete veselo i s osmijehom na licu.

 

Obiteljski doček Nove godine u Crikvenici

 

Novogodišnje zabave uobičajene su u cijelome svijetu, a neće ih nedostajati niti u Crikvenici, mnogima omiljenom ljetnom odmaralištu na Kvarneru, ali i idealnoj zimskoj destinaciji. Bez obzira na to idete li organizirano s grupom ili u vlastitom aranžmanu, prije Crikvenice ne propustite istražiti malo mjesto Fužine smješteno u središtu Gorskog kotara, koje se proteže nad jezerom Bajer. Za lijepih i sunčanih dana ono je idealno mjesto za odmor i druženje za cijelu obitelj. Opustite se u nekom od kafića i kušajte goranske specijalitete.

Po dolasku u Crikvenicu obavezno prošećite centrom grada te na čistom morskom zraku uživajte u mirisima i okusima kuhanog vina i kobasice. Kušajte tradicionalne božićne kolače, a dobre glazbe te odlične atmosfere uz puno zabave i smijeha neće nedostajati.

 

Što se tiče novogodišnjeg programa, možete birati zabavu na otvorenom ili večeru u nekim od brojnih hotela i restorana smještenih na rivi. Ako dolazite s djecom, savjetujemo vam zabavu zatvorenog tipa, i to u hotelu koji, osim večere, nudi i druge popratne sadržaje kao što je wellness tretman ili vam je jednostavno na raspolaganju bazen s grijanom vodom. Bez obzira na to za što se odlučili, vjerujemo da će vam ovogodišnji ispraćaj stare i doček nove godine dugo ostati u sjećanju.