Neizostavni kućanski aparati u svakom apartmanu

Datum 8. lipnja 2021.
Podijeli

Zamislite da ste konačno dočekali godišnji odmor, ušetali u apartman, i shvatili da ne samo da ne izgleda kao na slikama, nego u njemu doslovno ne možete ni skuhati kavu.
Naravno, ozbiljni iznajmljivači si ovo nikada neće dopustiti. A kako vam ne bi promaknuo niti jedan esencijalni kućanski aparat, donosimo popis osnovnih aparata koji su neizostavni, ali i onih koji će dodati dašak glamura i zasigurno povećati broj izvrsnih recenzija vašeg apartmana. ?

1. PERILICA SUĐA
Nitko na odmoru ne želi razmišljati o pranju suđa. Pobrinite se da vaši gosti ne moraju trošiti dragocjene sate godišnjeg na ribanje tanjura i opremite kuhinju perilicom suđa. Perilice dolaze u užoj i široj varijanti, tako da se uklapaju i u manje apartmane.

2. APARAT ZA KAVU
Investicija u kvalitetan aparat za kavu sigurno će vam se višestruko isplatiti. Ne mislimo na najobičniji aparat za filter kavu, nego na pravi espresso. Jednostavno za održavanje, a doista doprinosi ukupnom dojmu – zamislite samo koliko zadovoljnih gostiju će na društvenim mrežama podijeliti fotografije vrhunske kave koju su popili na vašem balkonu.

3. KLIMA UREĐAJ
Iako se ovo danas možda već i podrazumijeva, i dalje postoje apartmani na obali koji se uzdaju u „prirodnu“ ventilaciju, odnosno propuh. ? Međutim, želite da vaš apartman bude oaza mira i udobnosti gostima kad se vrate s užarenog sunca, stoga je neophodno ugraditi klima uređaj. Također nije kompliciran niti skup za održavanje, a izbjeći ćete da netko eliminira vaš apartman s popisa potencijalnih destinacija samo zato jer se boje da će im u njemu biti prevruće.

4. TELEVIZOR
Ne, nemojte u svoj apartman donijeti stari bakin televizor s tavana. Za jednostavan, moderan televizor više nije potrebno izdvojiti 3 mjesečne plaće, a osim što vašim gostima pruža zabavu, također može doprinijeti ukupnom estetskom dojmu apartmana. Kako vaši gosti stranci ne bi bili osuđeni samo na 3 lokalna TV programa, predlažemo da se pretplatite na neki od servisa za on demand reprodukciju videa koji često nude titlove na mnogim jezicima.

5. Wi-Fi
Godina je 2021. i svijet živi podjednako online i offline. Koliko god se dičili našom kulturom i tradicijom, ipak nemojte da se vaši gosti ulaskom u vaš apartman osjećaju kao da su se vratili 30 godina u prošlost. Postavite kvalitetan router i istaknite lozinku za Wi-Fi na vidljivom mjestu kako vas gosti ne bi morali zivkati samo zbog toga.