Popis stvari za plažu koje će vam olakšati život

Datum 20. srpnja 2021.
Podijeli

Odlazak na plažu posebno je iskustvo opuštanja i uživancije. Uz naše savjete pobrinite se da vam ništa ne nedostaje ?

Krema za sunčanje

Danas svi znamo koliko je sunce jako i štetno za našu kožu. Nemojte si priuštiti da godišnji odmor provedete prekriveni jogurtom, medom ili nekim drugim narodnim lijekom za izgorenu kožu – namažite se na vrijeme kremom za sunčanje i svakako ju ponesite na plažu kako bi vam bila pri ruci i nakon kupanja.

Praktičan novčanik

Velika je šansa da će vaše stvari na plaži u nekom trenutku ostati bez nadzora dok se brčkate u moru. Stoga nemojte dodatno privlačiti pozornost velikim, nezgrapnim novčanicima i pripremite mali novčanik u koji ćete staviti samo osnovne dokumente i onu količinu novaca koja vam je dovoljna za taj dan.

Dodatna vrećica

Na moru ste – stvari i odjeća neminovno će se smočiti, pošpricati, uprljati sladoledom, a možda vam se nakupi i otpada od voća, grickalica ili ambalaža kave. ? U torbi za plažu uvijek imajte jednu viška vrećicu u koju ćete moći izolirati mokre predmete ili privremeno spremiti otpad. Naravno, nakon ljetovanja plastičnu vrećicu prenamijenite ili reciklirajte.

Boca vode

Kao što je potrebno zaštitit kožu od prejakog sunca, tako je potrebno zaštitit i ostatak tijela od dehidracije. Kako ne biste ljetovanje skratili posjetom hitnoj, pobrinite se da sa sobom uvijek imate bocu svježe vode, idealno obične, bez šećera.

Kontakt od vlasnika apartmana

Bilo da ste izgubili ključ od apartmana, toliko vam je lijepo da želite odmah produžiti boravak, ili jednostavno želite provjeriti informacije o mjestu, praktično je uvijek sa sobom imati kontakt broj od vlasnika apartmana u kojem boravite.

Kupaći kostim / kupaće gaće

Mama vas je sigurno učila da nije dobro sjediti u mokroj odjeći. ? Mi kažemo da uvijek treba slušati mamu. Dodatni badić / gaće ne zauzimaju puno mjesta, a dobro će vam doći kad vam dosadi sjediti u vlažnoj odjeći punoj soli i pijeska.

Prebacite se na vacation mode

Na godišnjem ste odmoru – vrijeme je da zaboravite na sve peripetije koje vas inače muče na poslu, na sve svakodnevne obaveze, zadatke i brige. Za kvalitetan odmor bitno je očistiti um i posve se posvetiti opuštanju. Plaža je savršeno mjesto za to – prepustite se šumu mora, toplom dodiru sunca i mirisu soli u zraku.